Utvikler

Søk nå

Utvikler

Vi utvikler fremtidens dagligvareopplevelse, og leter etter utviklere som vil være med å lage fremtidens matbutikk og verdens beste handleopplevelse. Er det deg?

Kolonial.no er Nordens raskest voksende dagligvareselskap på nett, og mye av grunnen til det er et lidenskapelig kundefokus og et sterkt product & tech-team. Vår egenutviklede digitale plattform gjør hverdagen lettere for tusenvis av kunder og disrupter dagligvare i Norge.

Som utvikler hos oss vil du jobbe i et tverrfaglig produkt-team med bl.a. utviklere, designere, product management og data science.

HELTID · NYDALEN, OSLO

Arbeidsoppgaver:

Vi ser etter flinke utviklere til to tverrfaglige team:

Kundeopplevelse

Vi har bare ett mål, og det er å tilby kundene våre en fantastisk handleopplevelse. Som utvikler i vårt kunde-team vil du jobbe med varierte og spennende oppgaver:

 • Utvikle fremtidens handelssystem som gjør det raskt, friksjonsfritt og inspirerende for kunden å finne og kjøpe varene de trenger hver dag.
 • Bygge digitale løsninger som inspirerer, engasjerer, og skaper helt nye handlevaner for kundene våre.
 • Skreddersy handleopplevelsen til hver enkelt kunde, med personaliserte anbefalinger basert på maskinlæring, og lage kraftige løsninger for søk og filtrering som gjør det enkelt å finne frem blant tusenvis av varer.

Logistikk-plattform

Vårt logistikk-team utvikler kraftige og brukervennlige løsninger for logistikk og distribusjon i stor skala. Logistikk-plattformen vår dekker hele veien frem til varene er hjemme hos kunden, og i dette teamet vil du jobbe med mange spennende områder:

 • Lage verktøy for planlegging og gjennomføring av tusenvis av presise leveringer hver dag i et stort geografisk område.
 • Bygge gode digitale løsninger for å bestille, motta og plukke varer til kunder, både raskt og feilfritt ved hjelp av moderne teknologi.
 • Analysere data og bruke maskinlæring til å optimalisere flyt av varer og prosesser, slik at varene kommer frem til kundene med topp kvalitet og til riktig tid, og på en effektiv måte.

Vi ser etter deg som:

 • Har erfaring fra webutvikling, og gjerne med stacken vår:
  Python, Django, PostgreSQL, HTML/CSS/JS
 • Er opptatt av å skrive ryddig og lesbar kode

 • Alltid er i utvikling og jobber for å lære deg nye ting - som du aktivt deler med de rundt deg

 • Ønsker deg en dynamisk hverdag hvor prioriteter og behov kan endre seg
 • Har relevant utdannelse fra høyskole eller universitet
 • Snakker flytende norsk og engelsk

Høres dette ut som deg, eller noen du kjenner?

Hos oss får du:

 1. Jobb i Norges mest spennende oppstartsselskap: en ekte teknologidrevet bedrift som forandrer livet til kundene våre hver dag.
 2. Lyse, nyoppussede kontorer i Nydalen med fantastisk utsikt
 3. Bli en del av et godt fag- og arbeidsmiljø, med hyggelige og flinke kolleger
 4. Valgfritt arbeidsverktøy (de fleste bruker Mac med stor ekstern skjerm)
 5. Konkurransedyktig lønn og mulighet til å bli med i vårt incentivprogram.
 6. Fantastisk lunsj laget av vår egen kokk.