Data scientist/engineer

Søk nå

Data scientist/engineer

Vi leter etter en dyktig data scientist/engineer som vil være med å utvikle fremtidens matbutikk og verdens beste handleopplevelse.

Kolonial.no er Nordens raskest voksende dagligvareselskap på nett og kanskje Norges mest spennende tech-startup. Vår kraftige egenutviklede plattform gjør hverdagen lettere for tusenvis av kunder og disrupter et marked som er større enn markedet for salg av musikk internasjonalt.

Som data scientist/engineer hos oss blir du del av et ambisiøst teknologiteam og vil ha stor innflytelse over hva en digital handleopplevelse kan bety i 2017 og årene fremover.

HELTID · NYDALEN, OSLO

Vi ser etter deg som:

 • Elsker å dypdykke i data og visualisere komplekse datasett på en intuitiv måte
 • Er data-drevet og analytisk, men samtidig hands-on og pragmatisk
 • Er god til programmere i Python, og gjerne godt kjent med Jupyter Notebooks, Pandas og NumPy
 • Snakker flytende SQL og er over snittet glad i databaser (vi bruker PostgreSQL)
 • Har bakgrunn fra statistikk, matematikk eller annet realfag
 • Snakker norsk og engelsk flytende

Arbeidsoppgaver:

Som data scientist/engineer i vårt teknologi-team vil du jobbe med varierte oppgaver innenfor mange utfordrende og spennende områder. Noen eksempler:

 • Bruke maskinlæring til å skreddersy handleopplevelsen til kundene våre med personaliserte anbefalinger av oppskrifter og produkter som tar hensyn til preferanser, budsjett og allergier.
 • Evaluere, utvikle og integrere kraftige verktøy som gir ikke-tekniske ansatte i selskapet tilgang til å finne informasjonen de trenger for å ta gode avgjørelser og utvikle selskapet videre.
 • Samle og analysere data fra hundrevis av leveringsbiler som er på veiene hver dag, for å måle leveringsnøyaktighet, tidsbruk og finne mønstre som kan brukes til å gi kundene våre et enda bedre tilbud.
 • Logge og analysere data i vår logistikkplattform for å måle prestasjoner, finne potensiale for effektivisering, oppdage hvor feil oppstår og være med å implementere forbedringer og løsninger i samarbeid med logistikk-teamet vårt.

Arbeidstid og -sted:

Heltidsstilling på vårt hyggelige hovedkontor i Nydalen i Oslo, med fantastisk utsikt over hele byen.

Høres dette ut som deg, eller noen du kjenner?

Hos oss får du:

 1. Jobb i Norges mest spennende oppstartsselskap: en ekte teknologidrevet bedrift som forandrer livet til kundene våre hver dag.
 2. Lyse, nyoppussede kontorer i Nydalen med fantastisk utsikt
 3. Valgfritt arbeidsverktøy (de fleste bruker Mac her i gården)
 4. Ta del i et bra fagmiljø og et team med svært dyktige kolleger
 5. Konkurransedyktig lønn og mulighet til å bli med i vårt incentivprogram.
 6. Fantastisk kaffe og enda bedre lunsj - med egen kokk.